Formulari On-line d'inscripció

XXXII Reunió Anual de la Societat Catalana de Nefrologia. 2 i 3 de juny de 2016. IV Trobada de Residents de Nefrologia de Catalunya. 1 de juny de 2016.

Reunió: Gran Hotel Rey Don Jaime (Castelldefels) / Trobada: Hospital Universitari de Bellvitge (L'Hospitalet de Llobregat)

Dades personals ÉS NECESSARI OMPLIR TOTS ELS CAMPS DE DADES DE L'INSCRIT PER A L'ELABORACIÓ DEL CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA

Dades de contacte (email) *
Dades de Facturació
Quotes d'inscripció
   
   
   
Observacions
La quota de Residents inclou la quota anual de soci de la Societat Catalana de Nefrologia per a l'any 2016.
Sopar
Important per tots el assistents
Preu allotjament
108.79€
124.08€
Ja no es poden fer reserves on-line d'allotjament.
Totals
Política de cancel·lacions
Tota cancel·lació s'ha de notificar per escrit a ACTOSERVEIS.
Abans del 21 de febrer de 2016, es retornarà el 75% de l'import total, un cop hagi finalitzat la reunió.
Abans del 6 d'abril de 2016, es retornarà el 50% de l'import total, un cop hagi finalitzat la reunió.
Amb posterioritat al 6 d'abril de 2016, no es durà a terme cap abonament.
Protecció de dades
En compliment del que disposa l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal (d'ara endavant, "LOPD"), ACTO GESTIO I ASSESSORAMENT DE CONGRESSOS S.L, l'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni quan empleni el formulari que apareix en aquesta pàgina es recolliran en fitxers la responsable dels quals és ACTO GESTIO I ASSESSORAMENT DE CONGRESSOS S.L, i seran tractats amb l'exclusiva finalitat pròpia del formulari. El fet d'emplenar aquest formulari implica que el remitent reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes. Podrà accedir a les seves dades, rectificar-les, cancel·lar-les i oposar-se al seu tractament, en els termes i en les condicions que preveu la LOPD, adreçant-se per escrit a ACTO GESTIO I ASSESSORAMENT DE CONGRESSOS S.L C/ BONAIRE 7. 08301. MATARO. BARCELONA.

Ja no es poden fer inscripcions on-line.